Sådan bruges hydroxyethylcellulose

Nyheder

Sådan bruges hydroxyethylcellulose

1. Deltag direkte på produktionstidspunktet

1. Tilsæt rent vand til en stor spand udstyret med en blender med høj forskydning.
2. Begynd at omrøre konstant ved lav hastighed og sigt langsomt hydroxyethylcellulosen jævnt ind i opløsningen.
3. Fortsæt med at røre, indtil alle partikler er gennemblødt.
4. Tilsæt derefter svampedræbende midler, alkaliske tilsætningsstoffer som pigmenter, dispergeringshjælpemidler, ammoniakvand.
5. Rør, indtil al hydroxyethylcellulosen er fuldstændig opløst (opløsningens viskositet øges betydeligt), før du tilføjer andre komponenter i formlen, og mal indtil det færdige produkt.

2. Udstyret med moderlud til ventetid

Denne metode er først at tilberede en moderlud med en højere koncentration og derefter tilføje den til latexmalingen.Fordelen ved denne metode er, at den har større fleksibilitet og kan tilføjes direkte til den færdige maling, men den skal opbevares korrekt.Trinene ligner trin 1-4 i metode 1, bortset fra at høj omrøring ikke kræves for fuldstændigt at opløses i en viskøs opløsning.

3.Tilberedt til grød til brug

Da organiske opløsningsmidler er dårlige opløsningsmidler til hydroxyethylcellulose, kan disse organiske opløsningsmidler bruges til at fremstille grødlignende produkter.De mest almindeligt anvendte organiske opløsningsmidler er organiske væsker i malingsformuleringer såsom ethylenglycol, propylenglycol og filmdannere (f.eks. ethylenglycol eller diethylenglycolbutylacetat).Isvand er også et dårligt opløsningsmiddel, så isvand bruges ofte sammen med organiske væsker til at tilberede grødlignende produkter.Det grødlignende produkt, hydroxyethylcellulose, kan tilsættes direkte til malingen, og hydroxyethylcellulosen er blevet opskummet og opsvulmet af grøden.Når den tilsættes til malingen, opløses den straks og tykner.Efter tilsætning er det stadig nødvendigt at blive ved med at omrøre, indtil hydroxyethylcellulosen er fuldstændig opløst og ensartet.Generelt blandes det grødlignende produkt med seks dele organisk opløsningsmiddel eller isvand og en del hydroxyethylcellulose.Efter ca. 6-30 minutter vil hydroxyethylcellulosen være hydrolyseret og åbenlyst kvældet.Om sommeren er vandtemperaturen generelt for høj, og det er ikke velegnet at bruge produkter, der ligner grød.

17

 


Indlægstid: 19. oktober 2022