2022 Global zinksulfat salgsprognose og zinksulfat markedsstatus

Nyheder

2022 Global zinksulfat salgsprognose og zinksulfat markedsstatus

Med udviklingen af ​​foder- og gødningsindustrien er anvendelsen af ​​nye teknologier og nye produkter af zinksulfat inden for livsernæring mere avanceret end andre industrier, og disse nye teknologier og nye produkter kan udvides eller erstattes på andre områder i fremtid.Nye teknologier og nye produkter har enorme udviklingsmuligheder og plads.

Det globale zinksulfatmarked vil vokse støt i fremtiden.Fra 2016 til 2021 vil det globale zinksulfatsalg være omkring 900.000 tons.

硫酸锌

18. oktober: Priserne på zinksulfat holdt sig stabile.På nuværende tidspunkt sagde producenter i det centrale Kina, at på grund af råmaterialet svovlsyre af zinksulfat er den nuværende markedsrute for nedstrøms sammensatte gødninger stabiliseret, hvilket resulterer i, at prisen på zinksulfat stiger.

Med hensyn til råvarer: [Zinkoxid] Den 18. oktober 2022 var den gennemsnitlige markedspris på zinkoxid 22.220 yuan/ton, et fald på 100 yuan/ton eller 0,45 % fra prisen på den foregående transaktionsdag.Markedsprisen på zinkoxid faldt i dag, den overordnede makroatmosfære er svag, forventningen om økonomisk recession er stærk, og de hjemlige epidemiske bekymringer er dukket op igen, og hele zinkprisen er under pres.[Svovlsyre] Den 18. oktober 2022 var den gennemsnitlige markedspris på Baichuan Yingfu 98% syre 269 yuan/ton, en stigning på 4 yuan/ton sammenlignet med 17. oktober, en stigning på 1,51%.Svovlsyremarkedet forblev stabilt, og syrepriserne steg i de enkelte regioner.I øjeblikket ændrer prisen på svovlsyre sig hurtigt, og downstream-virksomheder har stadig brug for tid til at fordøje stigningen.Det forventes, at tendensen på svovlsyremarkedet stadig vil vise en nord-syd forskel.Syreværdien i Shandong og den nordlige del er stadig overvejende stabil.I det centrale og sydlige Kina forventes syreprisen under støtte fra den stramme forsyning af svovlsyre stadig at stige, men stigningen kan aftage.Det forventes, at 98% syre vil stige med 30-50 yuan/ton.

Efterspørgsel: Den 18. oktober 2022, markedsreferenceprisen for sammensat gødning: 3*15 svovlbase 3200-3400 yuan/ton, 3*15 chlorbase 3000-3300 yuan/ton, hvedegødning med 45 indhold ved 3000-3300 yuan , 40 indhold af højt fosfor ved 2700-2900 yuan / ton, den reelle ordre transaktioner er for det meste low-end pris kilder.Efterårets gødningsmarked er stort set slut, og vinterlagermarkedet skrider langsomt frem.På nuværende tidspunkt er der fortsat prissat flere rentebærende forhåndskvitteringer, og producenternes priser på vinterlager er for det meste under opsejling.

Markedsudsigter: For nylig er prisen på råvare svovlsyre steget, prisen på zinkoxid er faldet, og downstream-markedet for blandet gødning har kørt svagt og støt.Det forventes, at zinksulfatmarkedet vil fortsætte med at stige i løbet af kort tid.

 

 


Indlægstid: 31. oktober 2022